Blomstermila 2020

Vi arrangerer årets utgave av Blomstermila den 20. juni, med start på Seiersten Stadion og 5 km-løype via Seierstenmarka og omkringliggende stikkveier, og mål Seiersten Ungdomskole. Påmelding og henting av startnummer skjer på løpsdagen på stadion - følg med på Facebooksidene for løpende informasjon.

Resultater

Klassevis

Over all

Velkommen til Blomstermila lørdag 20. juni 2020 - med start Seiersten Stadion kl 12:00.

Her er det god plass til både deltakere og publikum (tribune) slik at vi kan gjennomføre løpet og samtidig følge smittevernsregler for alle. Følg oss på Facebook/blomstermila for løpende informasjon om arrangementet.

Værgudene/gudinnene er med oss på godt og vondt til helgen. Det ser ut til å bli varmt - og lite vind. Heldigvis er mye av den nye løypa inne i skogen og i skygge av trær og vegetasjon, men vi oppfordrer alle, både løpere og støtteapparat til å ta med rikelig med drikke - ja til og med drikkebelte for de som vil ha påfyll underveis.

Startlister
Foreløpige startlister laster du ned her

Gjennomføring med fokus på smittevern
Blomstermila har egen smittevernsansvarlig og hatt god dialog med Kommuneroverleven og DFI for sikker gjennomføring av løpet. Det vil bli sluppet inn puljer a 48 på selve startområdet, med puljestart på samme måte som Karusellrennet vinterstid. Klær og bager legges utenfor stadion og løperne oppfordres til å ha med egen drikke da det ikke blir drikkestasjon underveis i år. Alle løypevakter blir kurset i smittevern og det blir gjennomført en risikoanalyse basert på FHI sine anbefalinger.
Last ned smittevernplan

Hovedsponsorer 2020

Startnummer
 og påmelding
Påmelding - KLIKK HER
Kr 250,- per deltaker - VIPPS 112929
Henting av startnummer skjer på løpsdagen, på stadion.

Parkering
Parkeringsplasser ved stadion

Start
Alle starter på løpebanen på Seiersten Stadion med intervallstart

Mål
Seiersten Ungdomskole


Klasseinndeling
(Lik for begge kjønn)
12-15 år, 16-19 år, 20-39 år, 40-49 år, 50-59 og 60 år +

Premiering
Alle deltakere mottar årets "Blomstermila-kopp" - og i år er den litt annerledes enn tidligere #samleobjekt?

5/10/20-årsmedaljen/premien

Alle som deltar for 10./20. gang får Blomstermilas 10-/20-årsmedalje laget av våre lokale tinnkunstnere i Havstad Tinn A/S.

Kart/løype 
(last ned kart)
Først og fremst blir det kun èn distanse: 5 km, og løypa er endret fra tidligere år, med start på Seiersten Stadion og målgang Seiersten Ungdoomskole. Starten går ved 100m-banen på Seiersten Stadion. Det løpes i delte baner i ca 300 m før man løper ut porten og opp Belsjøveien, knekker høyre inn Vollveien og videre venstre opp Museumsveien. Deretter gjennom museet rett frem, krysser Belsjøveien og opp bakken til Skansen. Herfra går turen videre mot fotballbanen/hundesletta og inn i skogen til høyre for banen, her holder vi venstre forbi lavoen og videre til høyre forbi Gloslibekken og følger den fine grusveien forbi Kverndammen og Øvredammen. Vel oppe ved Øvredammen er du på løypas høyeste punkt, og fortsetter ned grusveien mot Gylteåsveien og videre ut på asfalten. Her følger du Vannverksveien og Konvallveien videre mot Seiersten, inn på Drøbak Skole, over skoleplassen og i mål på ungdomskolen. Det kan lønne seg å spare litt krefter innledningsvis i løpet slik at man ikke stivner, og kan laaange ut når de slage nedover- og bortoverbakkene kommer i siste halvdel.


Blomstermila er en del av Folloløpene:


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift